ДЕЧКИ НА “ВЛЕЧКИ”

Знаете за песната ,,поербап испадна…? Кој? Младите или науката? Потребата или логиката? На младите не им е важно дали е есен или е лето. Сончевиот есенски ден го искористија за занимација за акробатските вештини со ролери. Неколкуте скали не се пречка за младите да се движат без пречка. Мислата им е во главата, концентрацијата во ставата. Нозете им се мотор како ротор.

Loading