ДЕФИЛЕ НА ДЕТСКИ МАСКИ

Ден пред главната манифестација Прочка 2016, се одржа дефиле на детски маски. Во изболиството на деца скриени низ шаренило од бои и разиграни кореографии наѕираа повеќе од 300 учесници во групни маски од училиштата и градинките до 12 годишна возраст. 

{AG}394/deca{/AG}

Loading