ПРЕВЕДЕНА „ЗА ГРАДБИТЕ НА ГОСПОДАРОТ НАШ ЈУСТИНИЈАН“

„За градбите на господарот наш јустинијан“ од Прокопиј од Цесареа во превод на Миле Богески е насловот на книгата што ќе биде промовирана во Библиотеката во вторник во 19 часот. За книгата ќе зборува д-р Виктор Лилчиќ.

Loading