ДУО ЗА ПЕКОЛНА АТМОСФЕРА

BANG LA DECKS – грчко DJ

Bang la Decks

BANG LA DECKS е супер звучно грчко DJ дуо кое ќе има перформанс на Пивофестот. Дуото вклучува двајца од најуспешните продуценти во Грција, Зоки Поки и Мна, кои секогаш носат маски на лицата, а нивните хитови се слушани ширум целиот свет. Тие се заднина на креирањето многу клубски и радио хитови во последните години. Деби синглот, Kuedon, доби на интензитет на грчката сцена што доведе до станување на танц – химна на летото 2012 година. На страниците на интернет имаат повеќе од 10 милиони посети. Тие се дел од големи фестивали на електронската музика. Ваквиот стил на музика совршено ќе се вклопи во атмосферата. Успешните продуценти со сигурност силно ќе ја размрдаат публиката и ќе бидат надополнување на богатата програма. Нивната музика ќе предизвика силна еуфорија и адреналин, особено за љубителите на техно – хаус музиката. Дуото е познато по хитовите “Utopia”, “Zouka”, “Kuedon”, “Aide”…

Loading