ДЕДО МРАЗ ГО САКААТ СИТЕ

praznikНовогодишната еуфорија се чувствуваше насекаде. Најмалите по градинките, прододуваат сонувајќи желби. Радоста не беше ништо помала кај основците или кај децата од Здруженијата, па и за возрасните. Градоначалникот Марјан Ристески со старецот во црвено со бела брада не само што донесе насмевки кај многу деца и семејства, туку израдува и со новогодишните колетчиња, дури и во домашен амбиент.

{AG}384/praznik{/AG}

Loading