ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШНА АТМОСФЕРА КАЈ НАЈМАЛИТЕ

Старецот со бела брада ги израдува најмалите посетувајќи ги во основните училиште, не само во опшинава, туку и во населените места. Радоста кај децата немаше крај кога Дедо Мраз им подари и новогодишни колети.

{AG}383/praznik{/AG}

Loading