Модерен кенеф за пазарџиите

Тоалетите за пазарџиите веќе се ставени во функција во градскиот пазар. Клозетите ги исполнуваат сите санитарни и хигиенски услови. Во простор од 30 квадрати, адаптиран е тоалет и за лица со хендикеп. Одржувачот вели дека уште нема тарифа, ама ако некој има физиолошка потреба и не може да плати, пак ќе може да го користи кенефот.

Loading