Третпат грав за празникот

СДСМ, по повод одбележувањето на државниот празник 11 Октомври, организира општонароден собир со посен грав во манастирот кај селото Селце, в недела во 11 часот. СДСМ третпат го одбележува на ваков начин празникот.

Loading