Се асфалтира “Трајко Николоски”

На 600 метри се поставува асфалт на улицата “Трајко Николоски” после многу години во населбата Сточен пазар. Со инфраструктурниот зафат значително ќе се подобрат условите за жителите. Локалната самоуправа ќе го продолжи со асфалтирање додека дозволуваат временските услови. Новиот асфалт ќе го олесни локалниот буџет за четири милиони денари.

Loading