ЉУБЕ ЌЕ ГО ПОРАЗЕЛ ВМРО – ДПМНЕ

Обединети за Македонија

“Ќе го поразиме ВМРО- ДПМНЕ и ќе го фрлиме Груевски на ѓубриште, не на историското, туку на политичкото.” Ова го порача Љубе Бошкоски, лидер на Обединети за Македонија, на предизборниот митинг во Прилеп, употребувајќи го терминот “несериозниот Никола” неколку стотинапати во еуфоричниот говор од 35 минути. Манифестот на ВМРО – ДПМНЕ е манифест на нови 1200 измами и кражби. Груевски да не глуми патриотизам, оти ги урна вистинските вредности на ВМРО – рече лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски.

Loading