НОВ АСФАЛТ НА ПАТОТ ГРАДСКО – ПРИЛЕП

Нова асфалтна подлога долга околу 20 километри ќе добие регионалниот пат Градско – Прилеп. Ќе се асфалтира до третата лента кај селото Фариш. На оваа делница се случуваат повеќе сообраќајни незгоди со фатални последици.

Loading