КРАЈ НА ЧАЛАМИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ

“Однесувањето и на Груевски и на Црвенковски е несериозно и непримерно. Лошата политичка клима, штетно влијае на економијата, која тоне. Ова го рече Јован Манасиевски, лидерот на ЛДП во Прилеп. Од ЛДП велат дека се прва политичка партија која излегла со предизборна програма. ВМРО -ДПМНЕ и СДСМ чаламат, а ние подготвивме програма за која бараме критики или пофалби. Да излезат со програмите и да им ги соочиме нашите понуди на граѓаните – рече Манасиевски. Партијата типува на десет пратенички мандати, врз основа на што ќе преговара за можна коалиција.

Loading