25 –ТИ РОДЕНДЕН НА ЈОГА ДРУШТВОТО

Јога друштвото Прилеп утревечер во Библиотека ќе одбележи 25 години. Ќе говори Ванчо Тасески, претседател на Јога сојузот на Македонија, а за почетоците на јогата во градот ќе зборува инструкторот д-р Благоја Ѓорѓиески. За јубилејот ќе се одржи предавање на тема “Во древната империја на Инките”.

Loading