ТОМЕ НЕДЕЛКОСКИ ПАК ПРВ ОБВИНИТЕЛ

Советот на јавни обвинители повторно го избра Томе Неделкоски да биде прв човек на Основното јавно обвинителство. Ја доби довербата и во наредните четири години да раководи со Обвинителството. Изборот е потврда за квалитетната работа и посветеност да ја практицира обвинителската функција на високо ниво. Неделкоски беше прв обвинител изминатите шест години.

Loading