ДОНАЦИЈА ЗА ДЕТСКО

Црвен крст

Шишиња за млеко, цуцли, топломери, пластична амбалажа за еднократна употреба – лажичиња, шишиња, чаши и др… биле донирани во детскиот оддел во Болницата. Александар Котески, претставник на Црвениот крст, за промоција на хумани вредности, вели дека дариле помагала за малите пациенти.

Loading