ВОНРЕДНА СЕДНИЦА ЗА ТУТУНОТ

Советниците, на вонредна седница, свикана по барање на СДСМ и ВМРО – НП, заклучија откупувачите да се придржуваат на потпишаните договори со кооперантите и проценката на класите да биде реална.

Loading