МАРИЈАНА ИЛИЕСКА НОВ ОБВИНИТЕЛ

Маријана Илиеска е новиот обвинител во Основното јавно обвинителство. Избрана е од Советот на јавни обвинители, во конкуренција од над десетина кандидати. Таа десет години работи во Обвинителството. Беше стручен соработник, а последните години советник.

Loading