Репертоар на театарот “Војдан Чернодрински” “АУДИЦИЈА” Сабота 13 април- 20 ч.

_________________________________

Петок, 12 април – 20 ч.

“АУДИЦИЈА”

*******************************

Сабота 13 април- 20 ч.

“ДУПЛО ДНО”

*******************************

Влезници на тел.076 442 378

Loading