Подгответе се за уникатно искуство овој викенд во Битола!

IQOS турнејата продолжува да шири позитивни вибрации, а оваа сабота забавата е загарантирана во градот под Пелистер, Битола. Кафулето Деус, лоцирано на славниот Широк Сокак, по 12 часот напладне ќе биде центарот на изненадувања и моменти за паметење за сите присутни. За изборот на музика и незаборавно доживување во градот на конзулите ќе се погрижи ди-џеј Гоце Саф и екипата на IQOS TogetherX.

Битола во изминатиот период беше домаќин на најновата иновација – IQOS ILUMA уредите, а саботниот настан најавува наелектризирано искуство и позитивни вибрации за одбележување на турнејата во регионот. 

Во кафулето Деус, ќе можете да ги пронајдете и IQOS експертите, кои се подготвени да помогнат со сè што ви е потребно. Покрај тоа, ќе ве информираат и за врвната и современа технологија на IQOS ILUMA, уреди дизајнирани да ги поместуваат границите кога станува збор за искуството на загревање и ќе се погрижат да ги добиете сите потребни информации за да донесете вистинска одлука.

Да уживаме во добра музика, уникатен стил и персонализирано искуство додека споделуваме моменти кои ќе траат цел живот. Добредојдени се сите актуелни корисници и оние кои допрва размислуваат да зачекорат во светот на IQOS и да преминат на следното ниво.

Подгответе се за уникатно искуство и доживејте го неочекуваното оваа сабота во Битола!

Loading