ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Човек си оди накај дома, и крадец му става пиштол на глава и му вели:

– Дај ми ги парите!

– Ама, јас сум важен член на владата!

– Епа, тогаш, врати ми ги парите!!!

Loading