ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Пејојце, дојди малку сакам да те прашам нешто.

– Кажи Пејо?

– Кога соседот купи нова кола, ти ме натера и ние да си купиме.

Кога соседот си купи голем телевизор, ти ме натера и купивме поголем.

Кажи ми овојпат што да правиме?

– Зошто?

Што ново направил тој сега?

– Е па, си донел нова жена…

Loading