ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Шетал Цеко со жена си и по некое време му текнало:

– Жено носиш фломастер со тебе?

– Не.

– Брзо оди дома и донеси фломастер.

Жената без да праша зошто, тркнала до дома и зела фломастер.

– Еве фломастер.

– Брзо нацртај ми шаховско поле на грбот.

Жената збунета, ама го послушала и му нацртала.

– Готово.

– Е, ај сега земи и почешај ме на поле Д-6.

Loading