ГОРАН КОЛОНЏОСКИ Е НОВ КОМАНДИР НА ПОЛИЦИЈАТА

Инспекторот од криминалистичката полиција во Прилеп, Горан Колонџоски, е новиот командир на полициската станица. Советниците, на последната седница, меѓу тројца кандидати, дадоа виза тој да го замени досегашниот Дарко Цуцулоски.

Колонџоски има 18 годишно искуство во службата.    

Loading