ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Пеце се пушта на Петра:

– Петро ајде да имаме секс.

– Ех, не може така.

Биди малку поромантичен…

– Како стоиш со ѕвездите?

– Ги обожавам.

– Тогаш ајде да одиме во хотел со 3 ѕвезди.


– Ѓубре едно, не можам да поверувам, дека си бил кај проститутка…

– Епа ти кога не даваш…

– А ти што не кажеш дека си спремен да платиш?


Во бутик:

– Госпоѓо, овие банкноти се мокри!?

– Мажот ми многу плачеше кога ми ги даваше.

Loading