ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Пецо се јавува на техничка подршка.

– Алооо?!

– Повелете господине, ја добивте техничката подршка.

Како можеме да ви помогнеме?

– Не ми работи рутерот од интернетот.

– Во ред, која светилка моментално ви свети?

– Онаа од бојлерот, да го изгасам?


– Здраво, може едно такси?

– За?

– За мене.

– Мислев до каде ќе одите?

– Аа па до кај сестра ми.

Loading