В НЕДЕЛА Е КРАЈОТ

Трета

Поради снегот, ветрот и студот, безмалку цело 11. , последно есенско коло од Третата фудбалска лига – Југ е одложено за 7 дена. В недела (13 ч.) треба да се одиграат мечевите: Ултрас – Марена, Бучин – Младост, Слога – Големо Коњари и Росоман – Превалец. Најинтересен е Слога – Г. Коњари, каде гостите се борат за 3 бода, важни за првото место. Од ова коло се одигра само Локомотива – Борец 0:3.

Табела: Големо Коњари 24, Борец и Превалец 23, Росоман 16, Младост 14, Питу Гули и Марена 11, Слога 9, Локомотива и Ултрас 7, Бучин 0.

Loading