АПЧИЊА ЗДРАВИ

Сите што фаќаат кривини не сфаќаат дека се вртат во круг.

*

Покрај тројанскиот коњ и многу магариња сакаат да постанат тројански.

*

Не ни се пишува добро особено кога сами си го пишуваме.

*

Власта најмногу се губи во сопствените лаги.

*

Најмногу се развива индустријата на лаги.

*

Зад грб секогаш ќе ви работат оние што не заслужуваат да бидат пред вас.

*

Креативците не се мирни ниту во сонот.

“Д-р Хаџи-Васков”

Loading