ЕЛЕКТРОНСКИ МЕТИ ЗА НОВИ РЕКОРДИ

Стрелаштво

Нови, електронски мети се поставени во стрелиштето од ЦК ,,Марко Цепенков,,. Стрелците на клубот Херој Прилеп имаат приближно исти услови за тренинг како тие што ги чекаат на натпревар, особено од меѓународен карактер. Викендов е таков во Смедерево, Србија. Претходно, во Охрид се одржа Купот на Македонија, каде Мартин Ангелески го подобри јуниорскиот државен рекорд.

Наредниот Куп се очекува да биде во Прилеп.

Loading