ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Малиот Пејо ја прашува мајка си:

– Мамо каде е кравата на тато?

– Што зборуваш сине, татко ти нема крава!

– Е како нема, јас го чув како и кажа на комшивката дека има подобро тело од неговата крава!

Loading