АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ

Пристојни предлози не може да се очекуваат од непристојни лица.

x

Станува нормално редовно да се сретнуваме со апсурди.

x

Оние што гледаат од свој агол ги праќаат в ќош.

x

И зад  блескавите прозорци може да се кријат мрачни содржини.

x

Историјата е инспирација за иднината.

x

Животот е илузија во која најдобро се снаоѓаат – жонглерите.

x

Кој вели дека никогаш не лаже и тогаш лаже!

“Д-р Хаџи-Васков”

Loading