ПАК НАГРАДЕНИ ПАНОСКА И КАРЕСКИ

Снежана Паноска и Живко Карески – Горноселец, членови на Клубот на литературни творци се добитници на награди за краток расказ, по објавениот конкурс на Литературниот клуб Изгрев од Демир Хисар.

Во силна конкуренција, двајцата творци освоија трето место за краток расказ. Паноска за расказот „Љубовница“ , а Карески за „Вториот син“.

Loading