ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

Девојката: Какви девојки сакаш, паметни или убави? Момчето: Ни едните ни другите, јас те сакам само тебе!


Мал оглас: -Кој ќе ми најде жена со мираз од 40 000 евра, ке му дадам 20 000 евра и жената гратис.

Loading