ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

На суд.

-Вам значи соседот ви рече дека сте мајмун, дали е тоа вистина?

– Да, вистина !

– Па, зошто тогаш го тужите?!


Климе тргнува на риболов, а жена му го испраќа.

-Ако е скап крапот, тогаш купи ослич!

Loading