МЛАДОСТ – ВАРДАР

Пинг-понг

В недела (10.30 часот) во салата на ОУ „Добре Јованоски“ е последното есенско коло од Супер лигата. Најинтересен дуел е Младост – Вардар, меѓу вториот и првиот на табелата. Во домашниот тим се очекува засилувањето од Србија, Милошевиќ. Вториот прилепски претставник, Младост 96 е фаворит против УГД од Штип.

Табела: Вардар 12, Младост 11, Младост 96 и Телеком 10, Шампиони и Работнички 8, УГД 7, Мултитекс 6.

Loading