ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

-Знаеш ли што е “Ноќ на вештерките”?

-Знам , ми текна, тоа е Денот на жените, ама ноќе.


 

-Зошто не јадеш, а рече дака си гладен

како волк?

-Па, ти си видела волк грав да јаде?!

Loading