Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Петок  9.11.2018 – 19.30 ч.

„Казимир и Каролина“ , режија Нела Витошевиќ

 

Сабота 10.11.2018 – 19.30 ч.

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Хуманитарна претстава . Со купување на влезницата од 100 денари бидете хумани и помогнете и на Сара!

 

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 и два часа пред почеток на претставите. Резервации на 076 442 378

Loading