ПИЈАНО МАРАТОН

Популаризација

PIjano maraton

 

Пијано маратон создадоа учениците по пијано од музичкото училиште. Учествуваа 30 ученици, кои свиреа композиции од руски композитори…

Маратонот се изведи за популаризација на пијаното и претставување на младите музички таленти.

Loading