ТВОРЕШТВОТО ОД ПРИЛЕПСКИТЕ ТВОРЦИ

Изложба на дела од членовите на ДЛУП ќе биде отворена вечерва од 19 часот во изложбениот салон на ЦК „Марко Цепенков“.

Ќе се претстават Атанас Атанасоски, Давид Атанасоски, Александра Ацеска, Александар Џинго, Драган Вергоски- Алпи, Ферди Булут, Викторија Димеска, Павлинче Илијеска, Кристијан Јованоски, Методија Јорданоски, Васил Костов, Лепа Милошевска, Верче Николоска, Јасмина Руневска, Дарко Талески,  Наде Тоскоска, Драган Михајлоски – Пижа и др.

Loading