Театар „Војдан Чернодрински“ Петок 2.11.2018 – 19.30 часот

„Казимир и Каролина“, режија Нела Витошевиќ

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 и два часа пред почеток на претставата. Резервации на 076 442 378

Loading