„СИЛЈАН ШТРКОТ“ – КУКЛЕНА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ

siljan1

„Силјан Штркот“ е куклената претства што премиерно се изведе за најмладите. Станува збор за проект на Мал Прилепски Театар.

Играат Димитар Црцороски, Марија Спиркоска Илијеска, Ангела Наумоска, Александар Тодески и Кирил Петрески.

Loading