ПРОЕКЦИЈА НА КУСИ ФИЛМОВИ

dok

Вечерва од 19.30 часот во кино Мис Стон ќе се одржи проекција на куси филмови од програмата МакеДокс. Ќе бидат прикажани пет филмови. Два од студенти на ФДУ и три од програмата ,,Докуникулци,, на МакеДокс.

Loading