РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

Театар „Војдан Чернодрински“

Петок 26.10.2018 – 20.00 ч.

„Казимир и Каролина“ режија  Нела Витошевиќ

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 и од 18 до 20 часот. Резервации на 076 442 378

Loading