ИМАЛО ПОВРЕДИ И ВО ПИНГ-ПОНГОТ

Пинг-понг

Многу се очекуваше од градското дерби, Младост 96 – Младост, во Супер лигата, но се случи – разочарување. Младост 96 лесно, без отпор го доби дуелот со максимални 4-0. Постарите не добија ниту партија, ниту сет. Костовски беше подобар од П. Јованоски, Лашкоски од А. Штаргоски, Рикалоски од З. Јованоски, Костовски/Лашкоски од Јочкоски/А. Штаргоски. Причина за ова се повредите на Јочкоски и А. Штаргоски, отсуството на Србинот Милошевиќ. Претходно: Младост – УГД 4-1, Младост 96 – Работнички 4-0.

Табела: Вардар 12, Младост 11, Младост 96 и Телеком 10, Шампиони ФА и Работнички 8,  УГД 7, Мултитекс 6.

Loading