РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

Сабота 20.10.2018 – 20.00 часот

„Казимир и Каролина“, режија Нела Витошевиќ

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и два часа пред почеток на претставата. Резервации на 076 442 378

Loading