ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

Во матично влегува млад господин. – Сакам да закажам венчавка во вторник!

– Е, зошто во вторник, па сите сакаат сабота или недела?

-Да, бе, па да си го расипам викендот.

Loading