ФАРМЕРКИ ВО ФРИЖИДЕР

farmerki

„Јавна тајна“ е дека поретко се перат фармерките. Па ако забележите навечер дека почнуваат да мирисаат чудно а сакате да ги носите изутрина, ставете ги во пластична ќеса и оставете ги прекуноќ во замрзнувачот.

Loading