АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ

И левицата и десницата сонуваат да бидат центар на светот

x

Ги стрелаше со зборови,а го застрелаа со снајпер

x

Сите се нули ,а се задоволни што се еднакви

x

Ако не знаете што сте биле ,нема да знаете ни што ќе бидете

x

Со години часовникот му покажува пет до дванаесет,но тој ниту да мрдне со прстот

x

Дружете се со животот и верувајте еден во друг!

Д-р Хаџи-Васков”

Loading