ГЛЕДАЧИТЕ УЖИВАА НА МОГИЛА

Ручек на фудбал

Gledacite na stadionot Mogila

Реновираниот стадион кај Могилата беше убаво место за уживање на многубројните фудбалски љубители за време на прволигашкиот меч Победа – Шкупи. Некои не само што гледаа, ами на услуга им беше и бифето. Седнати до масите, свртени со поглед кон теренот, ем следеа натпревар, ем ручаа. Еден миг погледни како се одвива акцијата, потоа касни од сендвичот и пивни од сокчето, зарем има поубаво задоволство.

Со нетрпение се чека наредниот меч на 2 април со Брегалница.

Loading