ПРОМОЦИЈА НА КНИГИ

„Шепотот на душата“ е книгата раскази од Михаела Ржаникоска што утре вечер од 18 часот ќе биде промовирана во киното Мис Стон. Се работи за творба на Ржаникоска, која е добитник на наградата Културен светоглед. Објавува 57 раскази, во кои младата авторка пишува за есента, за љубовта, за далечината, за животот.

Од 18 часот во библиотеката ќе биде претставена новата, трета творба, ,,Окото на нејзината среќа,, од Тање Димеска. Таа е потпишана на кориците на ,,Нов ден, вообичеана вечер,, и ,,Смирено,,.

Loading