ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ

Точно 20 ученици од музичкото училиште на 7-ми март од 18 часот во киното Мис Стон ќе одржат осмомартовски концерт. Веќе стана традиција презентацијата на детските музички вештини по повод меѓународниот ден на жената. Децата ќе свират на повеќе инструменти композиции од Моцарт, Бах, Бетовен…

Loading